afspraak

DRUK DRUK DRUK...

Om de werklast te bewaken: In het online afsprakensysteem kan je maximaal 1 week op voorhand een afspraak inboeken. Elke ochtend om 8u30 worden de resterende vrije consultaties voor die dag vrijgegeven. Vanaf januari wordt hulp versterking verwacht


Infectie -> buiten wachten: We vragen uitdrukkelijk aan patiënten met INFECTIEUZE KLACHTEN ALLERHANDE (snotteren, kuchen, hoesten, diarree, overgeven, nieuwe misselijkheid, keelpijn, koorts, enzovoort...) om NIET IN DE WACHTZAAL te gaan zitten!

We komen je op het koertje voor de praktijk halen als je aan de beurt bent. Gelieve NIET aan te bellen als je buiten wacht. 


Patiëntenstop! Dit jaar worden geen niewe patiënten meer aangenomen.

afspraak

Lees eerst volgende belangrijke info voordat je een afspraak maakt!

Griepvaccin


Om de uitzonderlijke drukte de baas te kunnen werken we vanaf dit jaar met vaccinatieraadplegingen. 

Tijdens deze raadpleging doen we beroep op een verpleegkundige om iedereen vlot te vaccineren. Er is geen tijd voorzien voor voorschriften of onderzoek. Maak desnoods een aparte raadpleging bij de dokter voor voorschriften/labo/nazicht. 


Met aandrang vragen we om je vaccinatie uitsluitend in te boeken op deze raadplegingen! De volgende vaccinatiemomenten zijn dinsdagnamiddag 16 november, donderdagochtend 18 november en donderdagochtend 25 november.


Corona


Werken in Corona-tijden is erg intens. 


Consultaties moeten vlot verlopen. De wachtzaal mag niet te vol zitten. Sommige patiënten wachten buiten. Er is dus weinig ruimte voor vertraging.


We proberen een veilige praktijkwerking aan te bieden.


We vragen uitdrukkelijk aan patiënten met INFECTIEUZE KLACHTEN ALLERHANDE (snotteren, kuchen, hoesten, diarree, overgeven, nieuwe misselijkheid, keelpijn, koorts, enzovoort...) of patiënten die komen voor COVID-testing om NIET IN DE WACHTZAAL wachten!


 • De dokter komt je op het koertje voor de praktijk halen als je aan de beurt bent.
 • Gelieve niet aan te bellen als je buiten moet wachten.

  Goede afspraken maken goede vrienden...


  • Kom op tijd. 
  • Een wegblijfvergoeding van 20 € wordt aangerekend aan patiënten die niet opdagen of een afspraak te laat annuleren. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder annulatie beëindigen we de therapeutische relatie.
  • Breng steeds mee: mondmasker, eID-kaart of ISI+ kaart, klevertje van je ziekenfonds, lijst met medicatie waarvoor je voorschriftjes nodig hebt, de nodige documenten (arbeidsongeschiktheid, verzekeringen,...)
  • Een consult duurt 15 minuten. Als de consultatie een beetje uitloopt is dat niet erg maar wanneer duidelijk een langere consultatietijd nodig is (bv meerdere problemen, psychologische ondersteuning), splitsen we je consultatie op en krijg je een vervolgafspraak.
   • Een verzekeringsonderzoek is geen gewone consultatie. Wij vragen hiervoor geïndexeerde erelonen gebaseerd op de adviestekst van 2007 van Domus Medica en de Syndicaten van Huisartsen. Vraag op voorhand aan uw verzekering of ze deze kost (afhankelijk van de gevraagde onderzoeken tussen 50 en 150 euro) wil dragen. Indien uw verzekering voor u deze vastgestelde tarieven niet wenst te betalen, zullen wij u vragen het verschil bij te betalen.

   • Voorschriften, attesten, administratie allerhande: worden uitsluitend afgeleverd tijdens een raadpleging en worden dus niet aangevraagd via telefoon of mail.